برنامه های کلاس خانوادگی
پس از مهاجرت از طریق برنامه های کلاس اقتصادی، اسپانسرشیپ کلاس خانوادگی دومین راه رایج برای مهاجرت به کانادا است. کانادا سالانه پذیرای بیش از 100000 تازه وارد از طریق اسپانسرشیپ خانواده است.
در این کلاس دو مسیر اصلی وجود دارد:
1 : اسپانسرشیپ همسر
افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند و یا شهروند کانادا هستند میتوانند از طریق اسپانسرشیپ، همسر، پارتنر و فرزندان وابسته خود را به کانادا بیاورند و برای آن ها اقامت دائم کانادا را اخذ نمایند.
2 : اسپانسرشیپ والدین
اسپانسرشیپ والدین, مادربزرگ و پدربزرگ که به اختصار PGP نامیده می شود در واقع روشی است که دولت کانادا با توجه به سیاست های مهاجرتی خود مبنی بر گردآوری افراد خانواده دور هم و تحکیم بنیان خانواده ارائه داده است تا افرادی که واجد شرایط هستند بتوانند در صورت تمایل والدین یا پدربزرگ و مادر بزرگ خود, آن ها را به کانادا بیاورند.
افرادی که با این روش به کانادا می آیند مقیم دائم کانادا محسوب می شوند و می توانند بعد از طی مدت قانونی تقاضای سیتیزنی بدهند.
پناهندگی و برنامه کلاس بشردوستانه کانادا
کانادا از دیرباز به عنوان مآمنی برای پناهجویان در نظر گرفته شده است. پناهندگان به دنبال فرار از آزار و اذیت، جنگ یا بلایا در کشور خود هستند.
یکی از راه ها برای افرادی که دلیل واقعی برای ترک کشور خود و عدم بازگشت دارند، پناهندگی در کانادا است. متقاضی می تواند به محض ورود به کانادا یا رسیدن به یکی از مرزهای این کشور از هر طریقی، درخواست پناهندگی خود را ارائه کند.
نتیجه
وقتی نوبت به تصمیم گیری در مورد نحوه مهاجرت به کانادا می رسد، دانستن اینکه برای کدام برنامه مهاجرت باید اقدام کنید، درست ترین نقطه برای شروع است. چه یک کارگر ماهر باشید، چه به دنبال حمایت مالی از خانواده باشید یا به دنبال وضعیت پناهندگی باشید، درک اصول اولیه باعث صرفه جویی در زمان، استرس و هزینه سفر به کانادا می شود.